Kumluca toptancı hallerinin yeni sezonunun açılışı gerçekleştirildi

Kumluca toptancı hallerinin yeni sezonunun açılışı gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun önderliğinde gerçekleşen Kumluca Hali, Beykonak Hali ve Mavikent Halinin yeni sezonunun toplu açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından gerçekleştirilen Mevlit ve Hal Açılış Duasının okunmasıyla yapıldı.

Açılış törenine; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca İlçe Garnizon Komutanı Erkan Özgür, Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Önceki Dönem Milletvekili Aydın Özer, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Başkanı Fahreddin Karaöz, Saadet Partisi Kumluca İlçe Başkanı Ergün Eren, Deva Partisi Kumluca İlçe Başkanı Veysel Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yücel Kaplan, İyi Parti İlçe Başkanı Ali Okur, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Komisyoncular Derneği Başkanı Rahmi Açıkyürek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, KUTSO Başkanı Fahri Özen, Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe, Sanayi Dernek Başkanı Durmuş Tomaç, Önceki Dönem KUTSO Başkanı Murat Günay, Borsa Başkanı Fatih Durdaş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, Beykonak Komisyoncular Derneği Başkanı İbrahim Uğur Çakır, Asat Kumluca Şube Müdürü Tarık Tuzcular, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Belediye Başkanlığı Aday Adayları, Muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Komisyoncular Derneği Başkanı Rahmi Açıkyürek: ’’Yeni Sezonun Hayırlı Olmasını Diliyorum’’

Büyükşehir Belediye’mizin desteğiyle Kamera sistemi kurularak Kumluca Halimizde kullanılmaya başlandı. Bize bir telefon kadar yakın olan ve Halimizin her türlü sorunuyla ilgilenen Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.2023-2024 sezonunun ihracatçılarımıza çiftçilerimize ve Komisyon dernekleri başkanlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.

Sağlıklı Gıda’nın Başkenti Kumluca, Türkiye’nin Sebze Deposudur

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Hal açılışında yaptığı konuşmasında:’’ Hepiniz Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’mızdaki hal sezonumuzun açılışına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Türkiye’mizin sebze deposu Kumluca Halimizin yeni sezon açılışını gerçekleştirmek sebebiyle bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Dualarla sezonumuzun açılışını gerçekleştireceğiz.

Kumluca Halimiz bölge ekonomimiz için çok büyük bir öneme sahip. Emeklerinden dolayı çok değerli Komisyon Derneklerimizin Başkanlarına ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum.

Tüm Türkiye’mizin önümüzdeki kış mevsiminde sağlıklı gıda ihtiyacının karşılanması için her türlü sebze meyve ve vitamin ihtiyacının deposunun da açılışını gerçekleştiriyoruz. Kumluca’mızın kalkınması için el birliğiyle mücadele veriyoruz.

Kumluca’mızdaki paketlediğimiz binlerce Sağlıklı gıdaların paketini Türkiye’mizin dört bir köşesine hatta dünyamızdaki 172 ülkeye ihracat yapan bir üretici haliyiz. Bu üretici hali çok büyük emeklerle bu zamana geldi. Bundan sonra Türkiye’de ve dünyada daha iyi bir noktada ismimizin anılması için çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Kumluca’mızı tarımda da Marka Kent haline getirmek için tüm çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Kumluca’nın kalkınması konusunda büyük önem gösteren projelerini anlattı.

Dolusavar Kalkanımızla Kumlucamızı Koruyoruz

Biz Türk tarımına destek vermek için sadece yerel yönetici olarak kesiklerimizden aradaki yollarımızın yapımına kadar ilgilenmiyoruz biz aynı zamanda Kumluca’mızdaki camekan seralarımız yerle bir olduğunda Dolusavar Kalkanıyla beraber onları koruma altına aldık.

Organik Gübre Tesisimizle Çitçimize Destek Veriyoruz

Kumluca Belediyesi Organik Gübre Tesisi Projemizle, sera atıklarının organik gübreye dönüştürülmesiyle bölge ve ülke ekonomimize katkı sağlanmaktayız.

Türkiye'nin İlk ve Tek Domates İhtisas Fuarını Birlikte Organize Ettik

Biz hepimiz birlikte bir Kumluca’yız onun için Türkiye’nin ilk ve tek İhtisas Fuarı olan Domates İhtisas Fuarımızı, Kumluca Expo adı altında Kumluca’mızda yapıyoruz. Kumluca’mızdaki bütün seralarımızdaki ablalarımızın adına o eli nasırlı domates filizinden lekelenmiş, kınalanmış ablalarımızın adına onları alıp Türkiye’ye ve yurt dışına tanıtmaya katkı koyuyoruz ve önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımız hep beraber devam edecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Eli Nasırlı Ablalarımızın Adını Tüm Türkiye'ye Duyurduk

Türkiye’de önce Kumluca’mızı sonra Türk tarımını ve aynı zamanda da Antalya’mızı temsil noktasında çiftçi bölgesi, üretici bölgesi Kumluca için Türkiye Ziraat Kupası’nda mücadele etmek için Kumluca Sporumuzu koyduk. Kumluca olarak, Türk tarımı olarak Türkiye’de ismimizi duyurduk. Kumluca’mızı duyurduk. Üreticilerimize bol bereketli bir sezon diliyorum’’dedi.

‘‘Çiftçimize Destek Vermeye Devam Ediyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘’Kumluca’mıza elimizden geldiğince destek veriyoruz. Çocuk kreşi ve Gündüz bakımevi, Beykonak Sulama Tesisi, Çevre Dostu Çiftçi Kartı, Asat İçme Suyu ve Kanalizasyon Yatırımları, Kırsal Hizmetler Yol Yatırımları, Tarımsal Destekler, Arı Kovanı, Dijital Tarım, Bitkisel Üretim, Hamur Yoğurma Faydalı Böcek Yapışkan Desteği, Sulama amaçlı boru ve vana desteği, Tarımsal Sulamada Elektrik Enerji Desteği vereceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 55 sulama kooperatifimizle %85’ini ödüyoruz. Çiftçimize sahip çıkmaya, destek olmaya devam ediyoruz. Kumluca’mıza şu ana kadar 947 milyon tl yatırım yaptık. Hizmet binasının da ihalesini en kısa zamanda yapacağız’’ dedi.

Plaket Takdim Edildi

Açılış Konuşmalarının ardından Kumluca Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Rahmi Açıkyürek, Kumluca’ya katkılarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti ve asından Kumluca Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan toplu yemek ikramına geçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN