Kumluca’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Etkinlikleri düzenlendi

Kumluca’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Etkinlikleri düzenlendi

Kumluca Cumhuriyet Meydanı’nda, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün Ebediyete Yolculuğunun 85. Yıldönümü için Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Törene Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Soner Hiçdurmaz, Kumluca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ilçe protokolü ve Meclis Üyeleri katıldı. Kumluca’daki çeşitli okulların lise öğrencileri de bayrak ve flamalarıyla törene katılım sağladı. Törende Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından saat 09.05’te siren sesinin duyulmasıyla iki dakikalık saygı duruşuna geçildi. Saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla Türk Bayrağı yarıya indirilerek tören noktalandı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde, Anma Etkinlikleri Yapıldı

Özel Kumluca Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde Atatürk’ün Renkleri adlı resim sergisi ve Veda adlı tiyatro oyunu gösterisi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat ile birlikte resim sergisine ziyarette bulunduktan sonra ilçe protokolü ve meclis üyelerinin de katılımıyla Veda adlı tiyatro oyununu izledi. Törende Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN