Kütahya Belediyespor, şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükseldi

Kütahya Belediyespor, şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükseldi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde başarıyla temsil eden Kütahya Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin de tribünden destek verdiği Play-Off final maçında üstün bir performans sergileyerek şampiyonluk kupasını kaldırdı ve Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselmeyi başardı.



İstanbul Başakşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvada; Ankara Türk Telekom, Merzifon Belediyespor ve Çiftlikköy Belediyespor’u mağlup ederek finale yükselen takımımız, son maçta Yıldızlar Topluluğu All Star takımıyla karşılaştı. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin de desteğini sonuna kadar gösterdiği kritik karşılaşmada, oyuncular büyük bir mücadele örneği gösterdi. Maç boyunca savunma direncini kaybetmeyen ve takım oyunundan ödün vermeyen Kütahya Belediyespor, sahadan 79-66 galip ayrılarak hem şampiyonluğu hem de 2. Lig biletini aldı.

Kahveci, “Bu gurur Kütahya’mızındır. Gençlerimizin sahadaki azmi, inancı ve disiplini hepimize örnek oldu. Kütahya’mızın adını daha da yükseklere taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN