Lösemili Çocuklar Haftasında turuncu balonlar gökyüzü ile buluştu

Lösemili Çocuklar Haftasında turuncu balonlar gökyüzü ile buluştu

Bu yıl turuncu renkle lösemiye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katılımı ile turuncu balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Safranbolu Belediyesi, LÖSEV ve Safranbolu İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısı ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nin bahçesinde etkinlik düzenlendi. Program kapsamında turuncu yelekler, kurdeleler ve balonlar ile lösemiye dikkat çekildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse lösemiye dikkat çekmek adına yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘’ Bugün burada 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Hastası kapsamında lösemiye dikkat çekmek amacıyla bir araya geldik. Evimizin neşesi çocuklarımızın gülen gözleri daima ışıldasın diye farkındalık yaratmak için bir adım atıyoruz. Hiçbir görev çocuk yetiştirmek kadar yorucu ama bir o kadar da gurur verici olamaz. Sevginin en saf halinin sık sık tadıldığı bu görevde bazen yorucu savaşlar verilebilir. Attıkları ilk adım, söyledikleri ilk söz, düştüklerinde kaldırmak için yanlarında olan anne ve babaları gibi çocuklarımızın hayat mücadelesinde biz de varız diyoruz. Lösemiye farkındalık yaratmak için buradayız. Sizler ile birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtiyor ve lösemiye dikkat çekmek için gökyüzüne turuncu balonlar bırakıyoruz.’’

Başkan Köse’nin konuşmasının ardından bu yılın farkındalık rengi olan yüzlerce turuncu balon gökyüzüne bırakıldı. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN