Malatya'da 'iş kazası': 6'ncı kattan düşen sıva işçisi hayatını kaybetti

Malatya'da 'iş kazası': 6'ncı kattan düşen sıva işçisi hayatını kaybetti

Çalışanların sağlık ve güvenliğinin sağlanamaması nedeniyle meydana gelen 'iş kazası' bir emekçinin daha hayatına mal oldu. Malatya'da bir sitenin inşaatında sıva işçisi olarak çalışan Ersin Kar, 6'ncı kattan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, 07.40 sıralarında Battalgazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İskender Mahallesi’nde bir sitenin inşaatında sıva işçisi olarak çalışan Ersin Kar (42) dengesini kaybederek 6. kattan aşağı düştü. Durumun fark edilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

44.jpg

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ersin Kar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İnşaat emekçisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN