Manisa’da düğün yolunda feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Manisa’da düğüne giden bir aile feci bir kaza geçirdi. Bir yakınlarının nişan törenine giden Mesut Kocabıyık idaresindeki 45 R 6745 plakalı otomobil Ahmetli’ye bağlı Cambazlı Mahallesi yakınlarında yol kenarında bulunan sulama kanalına uçtu. Kazada sürücü Mesut Kocabıyık (43) hayatını kaybederken, 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Ahmetli ilçesinin Kestelli Mahallesine nişan törenine giden bir ailenin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti.

33.jpg

3’Ü ÇOCUK 5 KİŞİ YARALANDI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mesut Kocabıyık ile otomobilde bulunan Celal Emir Kocabıyık (8), Elif Kocabıyık (38), Eymen Kocabıyık (3), Fadime Kutlu (41) ve Ceren Kutlu (11), itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartıldı.

44.jpg

JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sağlık ekipleri sürücü Mesut Kocabıyık’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN