Manisa'da ruhsatsız içki operasyonu

Manisa'da ruhsatsız içki operasyonu

Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ve Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 813 litre ruhsatsız satışı yapılan içki ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Manisa Şehzadeler ilçesine bağlı Halıtlı Mahallesi’nde ruhsatsız içki satıldığı ihbarı üzerine 6 asayiş timi, 1 motorlu asayiş timi, 1 trafik timi, 1 KOM unsuru, 1 narkotik köpeği katılımıyla yapılan operasyon gerçekleşti.

Operasyonda G.E. isimli şahsa ait evde sahte 813 litre ruhsatsız satışı yapılan alkollü içki ele bulundu. G.E.’ye 17 bin 399 TL para cezası kesildi.

M.S. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği, ile 6 adet fişek ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Her iki şahsa da idari işlem yapılırken ele geçirilen alkollü içkiler Şehzadeler Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN