Manisa'da su hattı kazı çalışmasında göçük: 2 cesede de ulaşıldı

Manisa'da su hattı kazı çalışmasında göçük: 2 cesede de ulaşıldı

Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde su kanalı açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte bir işçi yaralı olarak kurtarılırken, iki işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kayaaltı Mahallesi'nde hayvan sulama ve orman yangınlarına müdahale amaçlı oluşturulan gölete, su iletmek amacıyla oluşturulan kanalda kazı çalışması yapılırken göçük meydana geldi.

Göçükte 3 işçi toprak altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, UMKE, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı çalışmada Mehmet Gezici, (33) yaralı olarak göçük altından çıkarılarak Akhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gezici'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Göçük altındaki işçilerden İdris Akova'nın (62) ise cansız bedenine ulaşıldı. Göçük altında olduğu belirtilen Celal Geyik'i (55) arama çalışmaları ise uzun sürdü. Saatler sonra Geyik'in cansız bedenine ulaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN