Meteoroloji saat vererek uyardı: Sel, su baskını, yıldırım, dolu...

Meteoroloji saat vererek uyardı: Sel, su baskını, yıldırım, dolu...

Geçtiğimiz haftalarda birçok ilçesini esir alan sel baskınının mağdur ettiği İzmir için bugün de gök gürültülü ve kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji, sağanağın etkili olması beklenen saat aralığını da paylaşırken; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olaylara karşı tedbirli olma çağrısı yaptı.

Ülke genelinde sağanak yağış beklentisi hakimken Meteoroloji'den anlık bilgilendirme ve uyarılar gelmeye devam ediyor. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü, bugün İzmir genelinde etkili olacak yağışın; Çeşme, Karaburun, Urla, Seferihisar, Menderes, Torbalı, Bayındır, Tire, Kemalpaşa, Bornova, Karşıyaka, Menemen, Çiğli ve Foça'da kuvvetli ve gök gürültülü olacağının beklendiğini duyurdu.

İZMİR HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

VATANDAŞLARA 'TEDBİRLİ OLUN' ÇAĞRISI

Kuvvetli yağışın saat 12.00'de başlayıp, 21.00'de sona ermesinin beklendiği bildirilirken, vatandaşlardan ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

GEÇEN HAFTALARDA DA SEL VURMUŞTU

İzmir'de geçtiğimiz haftalarda, yoğun yağış sebebiyle sel meydana gelmişti. Konak, Bornova, Bayraklı ve Buca ilçelerinde bastıran şiddetli sağanak su baskınlarına neden olurken, cadde ve sokaklar göle dönmüş, dükkanları su basmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN