Konya'da trafik kontrolü yapan polis motosikletli sürücüyü kaskla vurarak durdurdu

Konya'da trafik kontrolü yapan polis motosikletli sürücüyü kaskla vurarak durdurdu

Konya'da trafik kontrolü yapan polisin, kaskı bulunmayan motosiklet sürücüsünü kaskıyla vurarak durdurduğu anlar sosyal medyada tepki topladı. Olayla ilgili Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Konya-Antalya çevre yolunda yaşanan olayda, cadde üzerinden kontrol yapan trafik polisleri ters yönde giden bir motosiklet sürücüsünü durdurup işlem yaptığı esnada polislerden birisi motosiklet sürücüsünü kaskıyla vurup durdurdu.

Yaşanan olaya ilişkin Sözcü'ye konuşan Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Yaşanan olayı ise bir kişi cep telefonu kamerasına çekiyor. Görüntüleri çeken kişi kamera kaydına başlamadan önce polis arkadaşlarımızı tehdit ediyor. Bunların da görüntüsü mevcut. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlattık" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN