Muğla açıklarında 36 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla açıklarında 36 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında lastik botla ilerleyen 36 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenlerin bulunduğu bot, Mobil Kıyı Gözetleme Aracı tarafından tespit edildi.

Muğla'da Milas açıklarında görev yapan Sahil Güvenlik Mobil Kıyı Gözetleme Aracı, denizde hareket halindeki lastik botta bir grup düzensiz göçmen bulunduğunu belirledi.

İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen Sahil Güvenlik Botu, lastik botu durdurarak içerisindeki 36 düzensiz göçmeni yakaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN