O belediyenin halkına güzel haber! Kent lokantası sonunda geri açılıyor: 7 Nisan'da başlıyor

O belediyenin halkına güzel haber! Kent lokantası sonunda geri açılıyor: 7 Nisan'da başlıyor

Şişli Belediyesi, 19 Mart'ta kapanan kent lokantalarının 7 Nisan 2025'te yeniden hizmete başlayacağını duyurdu. Kent lokantalarının açılma süreci tamamlandı.

Şişli Belediyesi, ilçedeki kent lokantalarının 7 Nisan 2025 tarihinde yeniden açılacağı bilgisini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, lokantaların 19 Mart 2025’ten bu yana kapalı olmasının sebebi, kullanılan malzemelerin zamanında temin edilememesi oldu. Belediye, gerekli malzeme ve personel planlamasının tamamlandığını ve kent lokantalarının yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

KENT LOKANTALARININ KAPANIŞ NEDENİ

Şişli’deki kent lokantaları, özellikle dar gelirli vatandaşlar için önemli bir sosyal hizmet sunuyor. Ancak, 19 Mart'ta yapılan açıklamada, lokantaların kapanma nedeninin, yemek yapımında kullanılan malzemelerin tedarik edilememesi olduğu ifade edilmişti. Belediyenin açıklamasında, kullanılan malzemelerin temin edilmesi ve personel planlamasının ardından, lokantaların tekrar açılacağı vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN