O lokantaya giden karnını bedava doyuruyor! 4 bin kişiye ücretsiz şiş köfte ikramı: Herkes akın etti

O lokantaya giden karnını bedava doyuruyor! 4 bin kişiye ücretsiz şiş köfte ikramı: Herkes akın etti

O lokantaya giden karnını bedavaya doyuruyor! 4 bin kişiye ücretsiz olarak şiş köfte ikram edildi! Herkes oraya akın etti...

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Burdur'un Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan ocaklarda pişirilen 4 bin kişilik Burdur şiş köfte, çevredeki vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Burdur'da 4 bin kişilik şiş köfte kuyruğu! - Antalya Körfez Gazetesi

Etkinlik kapsamında, çevredekilerin yoğun ilgi gösterdiği şiş köfte dağıtımı nedeniyle meydanda uzun kuyruklar oluştu. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy, Türk Mutfağı Haftası'nı 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutladıklarını belirterek, İl Müdürlüğü olarak Burdur'un yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla bir etkinlik düzenlediklerini ve hem yerli hem de yabancı misafirlerin büyük ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN