Önce oğlunu sonra kendini öldürmüştü: Korkunç olayın perde arkası ortaya çıktı

Önce oğlunu sonra kendini öldürmüştü: Korkunç olayın perde arkası ortaya çıktı

Trabzon'da Pirali Emral, oğlu Hasan Emral'ı öldürdükten sonra intihar etmişti. Korkunç olayın perde arkası ortaya çıktı. Baba Emral'ın bir otele ortaklığı bulunan oğluyla piyasaya 3 milyon TL borçlanması nedeniyle kahvaltıda yaşadığı tartışma sonrası olayın meydana geldiği öğrenildi.

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi'nde dün 66 yaşındaki Pirali Emral, 41 yaşındaki oğlu Hasan Emral'ı öldürdü. Ardından intihara kalkışan baba Emral, ambulansla kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

8491957.jpg

Baba ve oğlunun cenazeleri, tamamlanan otopsi işlemleri sonrası toprağa verildi.

pirali-emral-66.jpg
Pirali Emral

BORÇ TARTIŞMASINDA KAN AKTI

Olay yeri incelemelerinde evde 4 boş kovan tespit edilirken, baba Pirali Emral'ın ruhsatsız tabancasını 3 el ateşlediği, kurşunların 2'sinin oğlunun ense ve sırt kısmına isabet ettiği öğrenildi.

hasan-emral-41.jpg
Hasan Emral

Baba Emral'ın intihar öncesinde, kentte bir otele ortaklığı bulunup, piyasaya 3 milyon lira borcu olan oğlu Hasan Emral ile kahvaltıda yaptığı görüşme sırasında tartıştığı ortaya çıktı. Borcun ödenmesine ilişkin bazı aile fertlerinin de bulunduğu görüşmede babanın, tabancayla önce oğluna ateş ettiği, ardından da başına dayayıp, tetiği çektiği aynı silahla yaşamına son verdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN