Sanatçı İlkay Akkaya'nın Şanlıurfa konseri yasaklandı

Sanatçı İlkay Akkaya'nın Şanlıurfa konseri yasaklandı

Sanatçı İlkay Akkaya'nın Şanlıurfa'da 25 Eylül'de vereceği konser, valilik tarafından yasaklandı. Valilik tarafından konser "uygun görülmediği" gerekçesiyle yasaklandı. Akkaya'nın daha önce vermesi planladığı Adana ve Mardin konserleri de aynı gerekçe ile yasaklanmıştı.

Sanatçı İlkay Akkaya'nın 25 Eylül’de Şanlıurfa'da vereceği konser, valilik tarafından "uygun görülmediği" gerekçesiyle yasaklandı. Valilik Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü, konser için yapılan izin başvurusunu, "Konser etkinliğinin düzenlenmesi genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayiş yönünden uygun görülmemiştir" diyerek yasakladı.

Akkaya'nın daha önce Adana ve Mardin konserleri de yasaklanmıştı.

Yasaklama kararına tepki gösteren İlkay Akkaya, sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Yasaklamalara biri daha eklendi ve belli ki çoğalacak. 34 yıl boyunca yüzlerce kez yaşadım bunu Bulunduğum her sahnede yalnızca eşitliğin, adaletin, sevginin ve özgürlüğün şarkılarını söyledim. Bu duyguyu mümkün olan en geniş alana taşımaya çalıştım. Bundan sonra da böyle olacak. Bu benim yolum ve asla vazgeçmeyeceğim.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN