Şiddetli sağanak şimdi de Malatya'da

Şiddetli sağanak şimdi de Malatya'da

Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin vurduğu illerden biri olan Malatya şimdi de sağanak yağışın etkisi altında. Şiddetli yağış sonrası Battalgazi ilçesinde rögar taştı, göle dönen caddede araçlar güçlükle ilerledi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük deprem, 11 ilde yıkıma neden oldu. Bu illerden biri olan Malatya 3 gündür sağanak yağışın etkisi altında. Battalgazi ilçesinin Meydan Mahallesi’ndeki Başharık Caddesi'nde rögarın taşması sonucu, yol göle döndü.

malatyada-rogar-tasti-cadde-gole-dondu-4609-dhaphoto1-copy.jpg

Suyun içerisinde yürümek zorunda kalan Sevinç Topal, “Depremden sonra başka bir ile gitmiştim geldim. Memleketi görüp evimi kontrol etmek istedim ama baktım her şey çok kötü. Deprem bir yandan diğer yandan da sel bizi çok etkiledi. Çarşıya gitmek istedim ama gidemedim. Bu nedenle yoldan geçen otomobil sürücülerinden yardım istedim” diye konuştu.

malatyada-rogar-tasti-cadde-gole-dondu-4609-dhaphoto5-copy.jpg

Malatya’da gün boyu yağan ve zaman zaman şiddetini artıran yağmurun salı gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN