İstanbul Bağcılar’daki Plevne Parkı’nda, 5 çocuk binmek istedikleri elektrikli oyuncaklarda akıma kapıldı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Sağlık ekipleri çocuklara ilk müdahaleyi parkta yaptıktan sonra, farklı hastanelere sevk etti. Çocukların genel sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavilerinin yakından takip edildiği bildirildi. Olayda mağdur olan çocuklar ilköğretim öğrencisi olup, isimleri M.Y.A. (9), B.K. (9), M.A.K. (9), M.E.Ç. (10) ve E.Ş. (8) olarak kaydedildi.

PARK MÜHÜRLENDİ
Bağcılar Belediyesi zabıta ekipleri, olay sonrası parktaki oyuncakları belediyeye götürdü ve parkı süresiz olarak mühürledi. Parka ait işletmenin sahibi ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ve zabıta ekipleri, işletmenin süresiz kapatılacağını bildirdi.
Olay sonrası Plevne Parkı boşaltılarak kapatıldı ve parkta bulunan elektrikli oyuncaklar belediyenin deposuna alındı. Polis ekipleri, olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.
