Düzce'de 3.5 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Düzce'de 3.5 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Düzce'nin Gölyaka ilçesi, 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından beşik gibi sallanmaya devam ediyor. AFAD'dan alınan bilgiye göre, Gölyaka ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde 5,9 büyüklüğünde depremin yaşandığı Düzce'nin Gölyaka ilçesinde artçılar devam ediyor.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Düzce'nin Gökyaka ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 12.00'da gerçekleşen depremin derinliği ise ilk belirlemelere göre 11.79 km olarak belirlendi.

DÜZCE'DE 5.9'LUK DEPREM

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım'da gece saatlerinde meydana gelen ve İstanbul ile çevre illerde hissedilen 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. AFAD, Gölyaka'daki depremde Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN