Düzce'de ağır hasar alan 5 binaya yıkım kararı

Düzce'de ağır hasar alan 5 binaya yıkım kararı

Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasar aldığı tespit edilen binaların yıkılmasına karar verildi. Acil yıkım kararı verilen binalardan 5'i yıkıldı.

Geçtiğimiz günlerde Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan binaların yıkılmasına karar verildi. Ağır hasar gören ve 'acil yıkım' kararı verilen binalardan 5 tanesi yıkıldı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 300 ekibin desteğiyle başlatılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Kent merkezinde 2 ve Gölyaka ilçesinde 3 binanın yıkılmasının ardından molozlar temizlendi.

Cumayeri ilçesinde Yaka Camisi ve Gölyaka ilçesinde Sarıdere Köyü Camisi de dün yıkılarak alanda temizlik çalışması yapıldı. Gölyaka ilçesinde ise 4 katlı bir apartmanın yıkım çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN