İstanbul'da motokurye yasağı sona eriyor

İstanbul'da motokurye yasağı sona eriyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da yarın saat 08.00’den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona ereceğini bildirdi.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı şehri adeta felç etmişti. Havalimanında uçuşlar iptal edilmiş, İstanbul'a girişler durdurulmuştu. Birçok insan özel aracında mahsur kalırken toplu taşıma araçlarında yoğunluklar oluşmuştu. Yoğun kar yağışından dolayı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da ikinci bir duyuruya kadar motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurmuştu.

Vali Yerlikaya, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kıymetli İstanbullular. Yarın (cuma) saat 08.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona erecektir. Kurallara riayet eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN