Malatya'da korkutan deprem | Son depremler

Malatya'da korkutan deprem | Son depremler

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 17.02'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 6,72 kilometre derinliğindeki deprem, Malatya'nın yanı sıra çevre illerden de hissedildi.

Malatya’da deprem meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre, Pütürge ilçesinde saat 17.02’de olan depremin büyüklüğünün 5.2, derinliğinin ise 6.72 kilometre olduğu belirtildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünün 5.2, derinliğinin 5 kilometre olduğunu duyurdu. Deprem; çevre iller Elazığ, Adıyaman, Kahramanmaraş’ta da hissedildi.

AFAD’dan yapılan açıklamada depremle ilgili gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

BAKAN KURUM: EKİPLERİMİZİ BÖLGEYE SEVK ETTİK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin ardından Twitter hesabı üzerinden 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı. Bakan Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimizi incelemelerini yapmak üzere bölgeye sevk ettik. Süreci yakından takip ediyoruz. Malatya'mıza ve ülkemize geçmiş olsun"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN