Suna Koçal, eserlerini sergileyecek

Suna Koçal, eserlerini sergileyecek

Ebru, minyatür, tezhip ve katı sanatı alanında en tanınmış sanatçılardan biri olan Suna Koçal, dünya çapında geleneksel Türk sanatı üzerine sayısız sergi, atölye ve seminer düzenlemeye devam ediyor. Suna Koçal, bugün açılışının yapılacağı 'Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir' sergisini sunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Suna Koçal, Almanya'nın Bonn Bad Godesberg şehrindeki Tarihi Am Haus An Der Redoute binasında 4 branştan eserlerini sergileyecek.

Haberci gazetesinden Zeynep Taştan'ın haberine göre, 'Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir' sloganıyla 9 Ekim 2022 Pazar gününe kadar eserlerinin sergileneceğini dile getiren Suna Koçal, Almanya'da yaşayan Türk hemşehrilerini sergiyi görmeye davet etti.

Türkiye Köln Başkonsolosu Turhan Kaya'ya, Bonn Bad Godesberg Belediye Başkanı Michael Wenzel'e ve Deutsch-Türkische Gesellschaft (DTG) Başkanı Emine Emel Yıldız'a değerli himayelerinden dolayı teşekkür eden Suna Koçal, açılışın bugün (15 Eylül 2022 Perşembe günü) saat 19.15'te yapılacağını duyurdu.

suna-kocal-sergisi.jpg

SUNA KOÇAL'DAN DAVET VAR

Yalovalı sanatçı Suna Koçal, 'Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir' sergisini sunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Dört branştan eserlerinin sergileneceğini söyleyen Koçal, "Yaklaşık 13 yıl sonra Bad Godesberg'daki sergide ebru, katı sanatı, tezhip ve minyatür alanında eserlerimi sanatseverler ile buluşturacağım. Ziyaretlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Sergiye girişlerimiz ücretsiz olacak. Çalışma saatleri ise çarşamba gününden pazar gününe 14.00 ve 18.00 saatleri arasında olacak. Yalova'dan destek veren tüm dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. İmkanı olanları, Tarihi Am Haus An Der Redoute binasına davet ediyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN