Yolcu, kaza yapan taksi şoförüne kafa attı

Yolcu, kaza yapan taksi şoförüne kafa attı

Beylikdüzü'nde kazas yapan taksi şoförü, otomobilden inen yolcunun saldırısına uğradı. Tartışma esnasında yolcu şoföre kafa attı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Arbede sonrası taraflar, araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı.

Dün, D-100 Karayolu Büyükçekmece istikametinde taksi ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kaza sonrası ilginç anlar yaşandı.

OTOMOBİLDEN İNEN YOLCU TARTIŞMAYA GİRDİ

Maddi hasarla atlatılan kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıktı. Taksi şoförü, direksiyon kabininde oturan otomobil sürücüsü ile tartışırken, otomobilin yolcu kabininden inen kişi tartışmaya girdi.

KAFA ATTI

Bu tartışma sırasında yolcu, taksi şoförüne kafa attı. Sürücü ve taksi şoförü arasında geçen arbede sonrası taraflar, araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN