Yamaç paraşütü yapan öğretmen metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti

Yamaç paraşütü yapan öğretmen metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti

Manisa'da bir ortaokulda müdürlük yapan Cengiz Gültekin, Ankara'da yamaç paraşütü yaparken metrelerce yüksekten düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Gültekin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yıllardır yamaç paraşütüne olan merakıyla bilinen 45 yaşındaki öğretmenin, 3 ay önce de kaza geçirdiği ve kaburgalarının kırıldığı öğrenildi.

Ahmetli Çancılar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan Cengiz Gültekin, Ankara'nın Ayaş ilçesinde, dün akşam saatlerinde yamaç paraşütüyle havalandıktan sonra bilinmeyen nedenle metrelerce yüksekten düştü.

5163435.jpg

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Gültekin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Gültekin'in vefat ettiği haberini alan ailesi, sevenleri ve öğrencileri yasa boğuldu. Talihsiz öğretmenin evli, 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

3 ay önce de kaza geçirdi

Yamaç paraşütüne olan merakı ile tanınan Gültekin, 2021 yılında başarılı öğrencilerini 'yamaç paraşütü' ile ödüllendirmiş ve onlarla birlikte uçuş yapmıştı.

Gültekin'in 3 ay önce yine Manisa semalarında yamaç paraşütü yaparken, kaza geçirdiği ve kaburgalarının kırıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN