Yangın sonrası hasar gün ağarınca ortaya çıktı: İşte üç kardeşe mezar olan o ev

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bir evde elektrikli ısıtıcıdan dolayı çıktığı tahmin edilen yangında Suriye uyruklu 11 yaşındaki Zehra El Abdullah Atla, 3 yaşındaki Abdurrahman Atla ve 1 yaşındaki Muhammed Atla hayatını kaybetmişti. 3 kardeşin can verdiği yangının ardından eşyaların küle döndüğü evdeki hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde çıkan yangı 3 küçük kardeş hayatını kaybetti. Elektrikli ısıtıcıdaki bir arızadan dolayı çıktığı tahmin edilen yangının ardından evdeki tüm eşyaların küle döndüğü görüldü. Yangın nedeniyle meydana gelen hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Gece saatlerinde çıkan yangında Suriye uyruklu Zehra El Abdullah Atla (11), Abdurrahman Atla (3) ve Muhammed Atla (1) hayatını kaybetmişti. Elektrikli ısıtıcıdan kaynaklanan bir arızadan dolayı çıktığı tahmin edilen yangın sonrası evde oluşan hasar gözler önüne serildi.

6227907.jpg

Çıkan yangın sonrası evde bulunan eşyaların küle döndüğü görülürken, odada bulunan 2 adet tüpün patlamaması da daha büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçti.

6227908.jpg

"BU EVDE OTURANLAR ELEKTRİKLİ ISITICI İLE ISINIYORLARDI"

Yangın çıkan evin komşusu Fatih Kantarcı, “Yangın esnasında biz uyuyorduk. Gece saat 12.00’de benim kapı çalındı ve kalktığımda her yer duman içerisindeydi ve zor çıktık evden, kendimizi zor kurtardık ve sonrasında itfaiye ve sağlıkçıları aradık. Anneleri evde yoktu yangın sırasında, kendisini aradığımızda çarşıda olduğunu söyledi. Anneleri sonradan geldi buraya. Bunlar soba kullanmadığı için yangının elektrikli ısıtıcıdan çıktığı tahmin ediliyor. Bu evde oturanlar elektrikli ısıtıcı ile ısınıyorlardı. Elektrikli ısıtıcı yanmış, yangın da bu nedenden dolayı çıkmış olabilir” diye konuştu.

6227905.jpg

Çocukların babasının ise daha önce hayatın kaybettiği bildirilirken, olayla ilgili inceleme ise halen devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN