Yaşlı kadının çöp evi 4. kez temizlendi! 7 kamyon atık çıktı

Yaşlı kadının çöp evi 4. kez temizlendi! 7 kamyon atık çıktı

Esenler’de 75 yaşındaki kadının çöp eve dönen dairesi, 4. kez belediye ekiplerince temizlendi. İki gün süren çalışmada evden ve bodrum kattan toplam 7 kamyon çöp çıkarıldı.

İstanbul Esenler’de, 75 yaşındaki Nazmiye Ustaoğlu’nun yaşadığı daire ve apartmanın bodrum katı, yine çöp yığınına döndü. Komşuların şikayeti üzerine harekete geçen belediye ekipleri, iki gün süren yoğun temizlik çalışmasıyla evden toplam 7 kamyon dolusu atık çıkardı. Bu, yaşlı kadının evinin zabıta ekiplerince temizlenmesinin dördüncü kez gerçekleşmesi oldu.

es

Menderes Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartmanın ikinci katında yaşayan Ustaoğlu’nun evi, komşuların kötü koku ve hijyen şikayetleri sonrası CİMER’e yapılan başvuru sonucu yeniden gündeme geldi. Şikayetler Esenler Belediyesi’ne iletildi, ardından zabıta ve polis ekipleri eşliğinde çöp tahliyesi başlatıldı. Evinden çıkan eşyaların götürülmesine üzülen yaşlı kadın, zabıtaların uzun süren çabalarıyla ikna edildi.

basliksiz-3-001

2 TONA YAKIN ÇÖP ATILDI

Toplamda yaklaşık 2 ton çöp boşaltılan daire ve bodrum kat, dezenfekte edilip ilaçlanarak tekrar ev sahibine teslim edildi. Komşular ise duruma alışmış halde. Mahalle sakini Zekeriya Kurtuluş, "Kendisini 40 yıldır tanıyorum, eşi vefat ettikten sonra psikolojik sorunlar yaşadı. Tedavi olması gerek. Bu durum defalarca yaşandı ama çözülemiyor" diyerek yaşananlara dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN