Yenimahalle’de mikrofon gençlerde

Yenimahalle’de mikrofon gençlerde

Yenimahalle Belediyesi’nin YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarında yaklaşık 1 yıldır gitar ve piyano eğitim alan 7-14 yaş aralığındaki kursiyerler yıl sonu gösterisi düzenledi.

Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda düzenlenen “Mikrofon Gençlerimizde” adlı YENİMEK Gençlik Korosu Konseri’nde, kursiyerleri arkadaşları ve aileleri de yalnız bırakmadı.

Büyük beğeni topladı

Performanslarıyla usta sanatçılara taş çıkartan kursiyerler, piyanoda solo gitarda ise koro olarak çaldıkları parçalarla büyük beğeni topladı.

Birbirinden hit parçaları salonu dolduran katılımcılar için çalan gençler, 100.Yıl Marşı Olan Parla ile de final yaptı.

Heyecanlı olduklarını dile getiren gençler, “Kimimiz gitar kimimiz piyano çalmak istiyorduk. Bu olanağı bize Yenimahalle Belediyesi YENİMEK ile sağladı. Kurs Öğretmenlerimiz bizlere emek verdiler, hepimizle tek tek ilgilendiler. Biz de bu sayede kendimizi bu alanda geliştirebildik. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve YENİMEK öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN