Yoğun sis hem deniz hem hava ulaşımını olumsuz etkiledi

Yoğun sis hem deniz hem hava ulaşımını olumsuz etkiledi

Yeni yılın ilk haftasına sisle başlayan İstanbul'da hava ve deniz ulaşımında aksamalar yaşandı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sis nedeniyle seferlerde aksama yaşanırken iniş gerçekleştiremeyen 22 uçak, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi. Öte yandan etkili olan sis nedeniyle bazı vapur seferleri de iptal edildi.

İstanbul yeni yılın haftasına sisle uyandı. Etkili olan sis nedeniyle deniz ve hava ulaşımı da olumsuz etkilendi.

Sis nedeniyle sürücüler trafikte zorluk çekerken, Çanakkale Boğazı da transit gemilere kapandı. Yoğun sisin bir etkisi de İstanbul'da uçak seferlerine yönelik oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sisin görüş mesafesini azaltması nedeniyle, 5:45 itibari ile pist önce iniş sonra 6:20'de kalkış trafiğine kapatılmıştır. 7:20'de kalkışlar kontrollü bir şekilde başlamış, inişler halen yedek meydanlara divert etmektedir. Saat 10.00'da operasyonun normalleşmesi beklenmektedir" denildi.

VAPUR SEFERLERİ DE İPTAL

Şehir Hatlarından yapılan duyuruda da, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Rumeli Kavağı-Eminönü, Beykoz-Sarıyer, Çubuklu-İstinye (Arabalı) ve Anadolu Kavağı-Üsküdar seferlerinin sis nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN