Zincir markette 'şeker' tartışması: Cumhurbaşkanı yalan mı söylüyor?

Trabzon'da bir zincir markette, müşteri ve market çalışanı arasında 'şeker' tartışması yaşandı. Market çalışanının 'Şeker yok' sözlerine müşteri, 'Cumhurbaşkanı yalan mı söylüyor?' diye cevap verdi.

Trabzon'da bir zincir markette yaşanan 'şeker' tartışması sosyal medyaya yansıdı. Görüntülerde şeker almak için markete gelen bir müşteri şeker bulamayınca, market çalışanı ile tartıştı. Market çalışanının, "Şeker yok, depoya bakalım orada da yok" sözlerine müşteri, "Cumhurbaşkanı yalan mı söylüyor o zaman?" diye cevap verdi.

ERDOĞAN: DEPOLARINA KADAR TAKİP EDİP İHBAR EDECEKSİNİZ

Geçtiğimiz günlerde ayçiçek yağı stoklarının azaldığı yönündeki iddiaların ardından vatandaşlar marketlere akın etmiş ve raflardaki yağları bitirmişti. Ayçiçek yağı konusunda bir sıkıntı olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlara, “Gerekirse depolarına kadar takip edip bize ihbar edeceksiniz. Biz de stokçulara karşı gerekeni yapacağız” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN