Selçuklu'da Korona denetimleri devam ediyor

Selçuklu'da Korona denetimleri devam ediyor

Konya'da Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkanvekili Faruk Ulular ilçede maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Türkiye genelinde artan koronavirüs vakaları nedeniyle denetimler artırıldı. Selçuklu’da artırılan denetimler kapsamında Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkanvekili Faruk Ulular maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı. Selçuklu Selçuker AVM’de denetim yapan Kaymakam Yamlı ile Başkanvekili Faruk Ulular, alışveriş merkezi içinde bulunan dükkanlarda esnafları denetlerken, hijyen noktasında uyarılarda bulundu. Alışveriş merkezi içinde bulunan vatandaşlarla da görüşen Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Selçuklu Belediye Başkanvekili Faruk Ulular, vatandaşlara kuralları hatırlatarak kendilerini korumalarını istediler.

Denetime Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Selçuklu Belediye Başkanvekili Faruk Ulular’ın yanı sıra Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Özdemir ve Selçuklu İlçe Jandarma Karakolu Komutanı Teğmen Muhammed Kavak da katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN