Sette talihsiz kaza! Jennifer Lawrence'in yüzüne cam patladı

Sette talihsiz kaza! Jennifer Lawrence'in yüzüne cam patladı

Ünlü Hollywood oyuncusu Jennifer Lawrence, yeni filminin çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Don't Look Up filminin çekimlerinde Lawrence'in yüzüne cam patladı

Jennifer Lawrence, Hollywood yıldızlarını bir araya getiren komedi filmi Don't Look Up'ın setinde talih bir kaza geçirdi. Setteki patlamada cam parçası Oscar ödüllü yıldızın göz kapağını kesti Kaza Sonrası sete ara verildi.

Çekimler için Boston’da sette bulunan 30 yaşındaki oyuncunun yüzüne cam patladı. Bir dublörün yer alacağı patlama sahnesi öncesi yaşanan olayda, cam kırıkları Lawrence’ın yüzünü yaraladı.

Ünlü oyuncunun gözünün yakınlarına isabet eden parçalardan ucuz kurtulduğu öğrenildi. Lawrence’ın durumunun iyi olduğu belirtilirken, önlem olarak cuma günü sete ara verildiği aktarıldı.

jeniferlavrence-jpglawrence.jpg

Çekimlerine devam edilen ve Netflix’te yayınlanması beklenen filmin kadrosunda DiCaprio ve Lawrence’ın yanı sıra Cate Blanchett, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet ve Matthew Perry gibi ünlü isimler de yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN