Seval Türkeş'ten Kılıçdaroğlu'na 'Çakıcı' telefonu

Seval Türkeş'ten Kılıçdaroğlu'na 'Çakıcı' telefonu

CHP Genel lideri Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı’nın tehdit içerikli mektubunun ardından merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş’in kendisini aradığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı'nın tehdidinin ardından MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'in kendisini aradığını söyledi. 

Her kesimden gelen destek mesajları içinde kendisini en fazla duygulandıranın Seval Türkeş’in araması olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Beni aradı, büyük üzüntülerini dile getirdi. Bu partinin böyle bir pozisyona düşmesinin kendisi açısından da çok büyük bir rahatsızlık yarattığını dile getirdi" dedi.

Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır' sözleriyle ilgili olarak ise "MHP Genel Başkanının bir mafya liderine sahip çıkması asıl üzücü olan bu. Geri tartışmaların hiçbir önemi yok" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı:

"MHP Genel Başkanının bir mafya liderine sahip çıkması asıl üzücü olan bu. Geri tartışmaların hiçbir önemi yok.

Beni en duygulandıran telefon Sayın Seval Türkeş’e ait. Aradı, büyük üzüntülerini dile getirdi. Bu partinin böyle bir pozisyona düşmesinin kendisi açısından da çok büyük bir rahatsızlık yarattığını dile getirdi. 

Bunu söylemek isterim. Diğerlerinin hiçbir önemi yok. Kendi düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Biz bildiğimiz yoldan kararlılıkla devam edeceğiz.

Bakın bir cumhuriyet kentindeyiz. Bir cumhuriyet şehrindeyiz. Dolayısıyla bu cumhuriyet şehrinde olmaktan da ayrıca mutluyum. 

Keşke Türkiye'nin her tarafı böyle olabilse. Pek çok sorun var. Esnafın sorunu var. Siyaset kurumunun bunlarla ilgilenmesi lazım. 

Siyaset kurumu eğer gidip de mafya mensubuna sahip çıkıyorsa bunda bir sorun var demektir. Demokrasi açısından, hukuk açısından sorun var demektir. Bunları aşmalıyız. Biz bunları aşmaya karalıyız.

Kim ne yaparsa yapsın biz bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi, gerçek anlamda hakkı, gerçek anlamda özgürlüğü getirmekte kararlıyız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN