Sevgililer Günü mesajları uzun anlamlı | Sevgililer Günü sözleri kısa

Sevgililer Günü mesajları uzun anlamlı | Sevgililer Günü sözleri kısa

14 Şubat’ta sevgilisine olan aşkını anlamlı cümlelerle dile getirmek, hediyesini, yanına iliştirdiği not ile daha da çarpıcı kılmak isteyenler için karar.com olarak, uzun anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını ve kısa Sevgililer Günü sözlerini bir araya getirdik…

İster sevgiliniz ister eşiniz oldun 14 Şubat’ta ona alacağınız hediye kadar, vereceğiniz mesaj da büyük önem taşıyor. Haberimizde kalpten gelen duygularınızı anlatabileceğiniz, uzun anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını ve kısa Sevgililer Günü sözlerini okurlarımız için hazırladık…

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI UZUN ANLAMLI

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel olur. Benim en uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Seni çok ama çok seviyorum biriciğim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki... Sevgililer gününde yanında olup sana sana sarılmak için çıldırıyorum.

Verilebilecek en güzel hediyeydi, sevgilerin en yücesine tadılabilecek

hazzın en doyumsuz olanıydı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, duyulabilecek en ilk sıcaklık. Ve böylesi bir günde gelmesen de görmesen de sevmesen de en büyük mutluluk, sesini duyabilmek, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana...

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgilim! Gün bizim günümüz. Kutlu olsun!

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı'nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.. Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki

bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

20-02/12/sevgililer-gunu-mesajlarijpgg.jpg

Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri ... Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin. Aşkım, her Sevgililer Günü’nde birlikte olmak dileğiyle…

Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Belki yanında değilim ama dün de bugün de yarın da yüreğin kadar

yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Varlığıyla yaşamımı aydınlatan sevgilim, bizim için tüm emeklerine minnettarım. Yaşamda karşılaşacağımız her sürprize beraber adım atmak için, nice 14 Şubat Sevgililer Günümüz olsun…

Seni sevdiğim kadar yeşil ormanlar, sevinde mavi deniz ve rüzgâr bizim nefesimiz. Dünyamı değiştirdiğin için ne mutlu bana. Bu manzaranın adı aşk olmalı. Sevgililer Günün kutlu olsun biriciğim!

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk,

binlerce teşekkür binlerce sevgi sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Senden önce hayatı düşünmeden yaşamış gibiyim. Sonra sayende yıldızları fark ettim ve gökyüzüne bakmayı öğrendim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sevgilim, seninle tanıştığımız günü düşünüyorum. Şimdiki halimizi hayal bile edemezdim. Bu büyük mutluluğu hayatıma getirişin bizim hikayemiz. Sen kalbinim sahibi, hep böyle kal. Seni çok seviyorum. Nice muhteşem 14 Şubatlarımız olsun.

Gözlerin gözlerime baktığında tüm dünyam adeta sana çekiliyor. Yıldız tozundan yapılmış kalpler taşıyoruz ve ışıltın bağımızı güçlendiriyor. Benim masal kahramanım, güzelliğini gördüğüm andan bu yana adeta bir saniyede olup bitti her şey. Benim bütün hayallerimde ve bütün dileklerimde aşkı taşıyan prenses sensin. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Sevgililer Günü ne denli önemli olabilir? Ne kadar mühim senin için? Her günüm, her nefesim sana olan özlemimle parıldıyor. Sanırım aşık oluyorum. Karşılaştığımızda yüreğim çırpınıyor. Nefesim… İyi ki varsın.

Hastalanmış gibiydim ilk günlerimizde, çılgınca bir özlemekteydim her an varlığını. Bana ne olduğunu bilmiyordum. Şimdi acılarım biraz dindi ve aşkınla beni huzurlu, mutlu bir hale getirdin. Sana tutuldum. Beni bir hayalciye dönüştürdüğün için teşekkürler meleğim. Seninle sihirli 14 Şubatlar bitmesin.

Bana artık özlemeden, sevmeden, durağan akan bir yaşam ıstıraptır. Sakın unutma sevgilim, sevmek seni daima yanımda hissetmem hem de yokluğunda kıvranmam. Çelişkiyle dolu bir istek, biraz hüzün ve aşk… Bu kalp senin için çarpıyor. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Paylaşıyoruz sevgimizi, hassas bir bitki gibi yetiştiriyoruz. Birbirimizin ellerini hiç bırakmayalım dediğimiz o utangaç ilk günler hatıralarımızda sevgilim. Seninle güzelleşmeyen, ışıldamayan bir 14 Şubat düşünemiyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Yaşamın bana getirdiği en büyük enerji, ateş, bir eksen kayması gibi kendini dünyamda belli ettin. Her şey bambaşkaydı artık, tüm kalbimle senindim. Şimdi birbirimizi keşfederken aldığım keyfi hiçbir şeye değişmem. Günün kutlu olsun sevgilim.

Sevgililer Günü benim için tüm gündelik detaylardan taşıyor gibi şimdi. Sesini işitmek yaşamak kadar mühim, su kadar hakiki gözlerinin içine bakabilmek… Sevgililer Günü kutlu olsun sevgilim, senin için bir soran olursa o geceleri sabaha bağlayan ışık diyeceğim.

Her sabah gözlerimi açtığımda seni yanımda arıyorum. Bir kutlamanın ışıkları, mutlu insanlar ya da çöken akşam karanlığı sana dair karşı koyulmaz bir hisle kaplıyor tüm ruhumu. Seni çok seviyorum, her an özlüyorum. İyi ki varsın.

Sevgililer Günü bir tutam gökkuşağı gibi etrafı süslüyor. Senden uzakta

olmak düşüncesiyle nefesimi elimden alıyor. Öylesine özlüyorum ki yanında değilken çıldıracağım. Benim her şeyim, kıymetli sevgilimsin. Sevgililer Günü kutlu olsun.

SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ KISA

Seni görür görmez sen olduğunu biliyordum. Seni seviyorum.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. Sevgililer günün kutlu olsun bir tanem.

Mükemmel yapboz parçaları gibi birbirine uyuyoruz

En imkânsız hayalimdi, sabah seninle uyanmak. Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Paylaştığımız küçük şeyler her gün büyülü oluyor.

Bazı insanların sesinde mutluluk gizli. İşte sen de o insanların en mühimisin benim için aşkım. Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Seni her sevdiğim, sonsuza dek olduğu gibi derinden seviyorum.

Aşk: Nereden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. aşkım iyi ki varsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Aşk bizim gerçek kaderimizdir. Yaşamın anlamını kendimiz bulamıyoruz, yalnız onu başkalarıyla buluruz.

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. aşk’a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yollar girdi araya, olsaydım şimdi yanında, kondursaydım bir öpücük yanağına, olurdu en güzel hediye o bana....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bir tanem.

Aşk nedir, bilmiyorsan gecelere sor, şu sapsarı yüzlere, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN