Sevgilisinin evine çilingirle giren adama 2 yıl hapis istemi

Sevgilisinin evine çilingirle giren adama 2 yıl hapis istemi

İstanbul'da tartıştığı sevgilisinin evine çilingir ile giren kişiye 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul'da 24 yaşındaki genç kız, kendisinden haber alamadığı için evine çilingirle giren sevgilisinden şikayetçi olunca genç adam hakkında dava açıldı. Şahsın 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

İstanbul'da yaşayan 24 yaşındaki İklim Ö., ile 32 yaşındaki Ahmet D., 6 Ağustos günü tartışıp akşam saatlerine kadar iletişim kurmadı. Ahmet D., ilerleyen saatlerde genç kadının evine gitti ancak İklim Ö. kendisiyle görüşmek istemedi.

KARŞISINDA GÖRÜNCE ÇIĞLIK ATTI

Ahmet D. bunun üzerine çilingire giderek kız arkadaşından haber alamadığı için endişelendiğini ve hayatından kaygı duyduğunu söyledi. Önce dış kapıyı açan çilingir daha sonra genç kadının daire kapısını da açıp Ahmet D.'yi içeri soktu. Genç kadın karşısında sevgilisini görünce çığlık atarak yardım istedi ve polisi aradı.

Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. İfadesine başvurulan Ahmet D., sevgilisine uzun süre ulaşamadığı için hayatından endişe ettiğini ve bu nedenle eve girdiğini beyan etti.

Savcılık, 'konut dokunulmazlığını' ihlal eden Ahmet D. hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN