Sinan Tavukcu, Stratejik Düşünce ve Araştırma Vakfı başkanı seçildi

Sinan Tavukcu, Stratejik Düşünce ve Araştırma Vakfı başkanı seçildi

Stratejik Düşünce ve Araştırma Vakfı'nın (SDAV) yeni başkanı Sinan Tavukcu oldu. Kurucu Başkan Selahattin Yener ise vakfın Onursal Başkanı oldu

Stratejik Düşünce ve Araştırma Vakfı (SDAV)’ın 12’inci Genel Kurulu 08 Ağustos günü Ankara’da kendi binasında gerçekleştirildi.

SDAV Başkanı Selahattin Yener’in açılış konuşmasından sonra Divan teşkil edildi. Divan Başkanlığına mütevelli üyesi Mehmet Coşkun Parlak, katipliklere mütevelli üyeleri Yücel Göktaş ve Efsun Nur Tavukcu seçildiler.

FAALİYET RAPORU SUNULDU

SDE Başkan yardımcısı Alper Tan’ın 2019-2020 dönemi Faaliyet Raporunu sunmasını müteakiben SDAV’ın bağlı kuruluşu olan Stratejik Düşünce Enstitüsü'nün (SDE) Projeler Müdürü Fatih Sezgin, SDE Akademi’nin 2019-2020 dönemi faaliyetlerini anlattı.

SDE İç Politika ve Hukuk koordinatörü Prof. Dr. Tevfik Erdem, Savunma Güvenlik Koordinatörü (E) Kıdemli Albay Mithat Işık, Enerji ve Çevre Kurulu Başkanı Öner Gülyeşil ve SDE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. (E) Tümgeneral Güray Alpar’ın Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin konuşmalarının ardından Genel Kurul’un diğer gündem maddelerine geçildi.

2019 yılı Gelir-Gider Tablosunun görüşülmesi, Denetim Kurulu Raporunun okunmasından sonra Yönetim ve Denetim Kurulu oy birliği ile ibra edildi. Ardından 2020 yılı tahmini bütçesi görüşüldü ve oy birliği ile karara bağlandı.

SİNAN TAVUKCU BAŞKAN OLDU

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri oy birliği ile seçildi. Sinan Tavukcu SDAV Başkanlığına getirildi.

Mütevelli üyesi Ayhan Bakan’ın vakfın kurulduğu 2009 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Selahattin Yener’e vakıf mütevellisi adına teşekkür konuşmasının ardından vakıf başkanı Selahattin Yener başkanlık görevini SDAV mütevelli üyesi Sinan Tavukcu’ya devretti ve Genel Kurul tarafından Vakfın Onursal Başkanı olarak seçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN