Sinema salonlarının açılışı ertelendi

Sinema salonlarının açılışı ertelendi

Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında sinema salonlarının açılış tarihi 1 Nisan 2021'e ertelendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından tüm il valiliklerine gönderilen “Sinema Salonlarının Faaliyetlerinin Ertelenmesi” başlıklı ek genelgeyle, daha önce 1 Mart’ta açılması kararlaştırılan sinema salonlarının yeniden faaliyete geçme tarihi 1 Nisan’a ertelendi.

“Sinema Salonlarının Faaliyetlerinin Ertelenmesi” başlıklı yeni genelgede, “Gelinen aşamada gerek sektörün bu yöndeki talepleri gerekse Kültür ve Turizm Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda; salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verilmesinin uygun olacağı değerlendirilmiştir” denildi.

NE OLMUŞTU?

Kasım 2020’de salgın döneminde alınan tedbirlere ilişkin olarak yayımlanan genelgeyle sinema salonları 31 Aralık 2020’e kadar kapatılmış, 2020’nin sonunda yayımlanan ek genelgeyle salonların kapalı olma durumu 1 Mart 2021’e kadar uzatılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN