Şişli'de polis merkezi önünde silahlı saldırı

Şişli'de polis merkezi önünde silahlı saldırı

İstanbul'un Şişli ilçesinde polis merkezinin önünde iki kişi husumetlisi oldukları bir şüpheli tarafından vuruldu. Saldırgan hemen yakalanırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Şişli'de polis merkezinin önünde iki kişi silahla vuruldu. Saldırgan yakalanırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Şişli'de meydana geldi. İki farklı kurye firması çalışanları bir süre önce bilinmeyen nedenle kavga etti. Taraflardan birine mensup iki kişi karakola giderek, şikayetçi oldu. 2 kişi karakol çıkışında husumetli oldukları diğer taraftan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan burada etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı. Biri karnından diğeri ise kafasından yaralanan iki kişi ambulansa konularak, en yakın hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN