Siyasette özlenen tablo

Siyasette özlenen tablo

İBB Başkanı İmamoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına seçilen Osman Nuri Kabaktepe'yi makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. İktidar ve muhalefet kanadındaki sert söylemler devam ederken ikilinin görüntüleri 'siyasette özlenen tablo' dedirtti.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni göreve gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti. 

Ülkenin gergin gündemi içerisinde İmamoğlu'nun Kabaktepe'yi ziyareti dikkat çekerken, İmamoğlu'nun ziyarete eli boş gitmediği görüldü. İmamoğlu yeni görevini tebrik ettiği Kabaktepe'ye "Tarihte İstanbul Haritaları" kitabını hediye etti.

SİYASETTE ÖZLENEN TABLO

İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı ziyarete ilişkin görüntüler 'siyasette özlenen tablo' dedirtti. İmamoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret edip kendisine yeni görevinde başarılar diledim. İstanbul’un hayrına olacak tüm konularda herkesle diyalog içinde olmaktan memnuniyet duyarız.''

 

 

KAFTANCIOĞLU DA ZİYARET EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, katıldığı bir yayında AK Partili Kabaktepe'yi ziyaret edeceğini söylemişti. Bundan memnuniyet duyacağını ifade eden Kabaklıtepe, "İki hemşehri olarak her zaman görüşebiliriz. Buyursun gelsin memnun olurum. Konuşmamız İstanbul'a güç katar. Hemşehrimi ağırlamak, güzel bir kahve içmek istiyorum" demişti.

NE OLMUŞTU?

AK Partili Kabaktepe bir sosyal medya platformunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'ye kaybedilmesine ilişkin görüşlerini paylaşmıştı. İstanbul'da bir seçim kaybettiklerini ancak İstanbul'u kaybetmediklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı, şu ifadelere yer vermişti:

 "Kaybettiğimiz bir seçim var ancak İstanbul'u kaybetmedik. Bu CHP'nin ya da Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı bir seçim değil. Bir takım eksikliklerimiz var ve onları toparlayıp gidereceğiz. İstanbul'un sosyolojisi de seçmeni de AK Parti'nin yanında. Bunu 2023 ve 2024 seçimlerinde gösterecek.'' 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN