Son dakika! 56 saatlik kısıtlama ikinci kez başladı

Son dakika! 56 saatlik kısıtlama ikinci kez başladı

Son dakika haberi... Tüm Türkiye’de bu akşam 21.00’den itibaren uygulanacak ve 56 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Türkiye, koronavirüsle mücadele kapsamında bu hafta sonu ikinci kez 56 saatlik tam kapanmaya giriyor. 81 ilde saat 21.00’den itibaren uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi evlerine ulaşmak isteyenler nedeniyle İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 72’lere kadar ulaştı.  

Kısıtlama pazartesi sabahı saat 05.00’e kadar sürecek olan kısıtlama öncesi E-5 karayolu Edirne istikametinde trafik adeta durma noktasına geldi. 

Ayrıca, E-5 karayolu ve TEM Otoyolu’nda oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

trafik2.jpg

İÇİŞLERİ'NDEN HATIRLATMA 

İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağına saatler kala vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir açıklama paylaştı.  

Açıklamada; market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler bugün saat 20.00’ye kadar, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı hatırlatıldı. Belirtilen süre içerisinde marketler ve bakkalların telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecekleri de ifade edildi.  

                                           

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN