Son dakika! ABD'de Kovid-19 vakaları 3 milyonu geçti

Son dakika! ABD'de Kovid-19 vakaları 3 milyonu geçti

ABD'de Kovid-19 vakaları 3 milyonu geçti, koronavirüs (corona virüs) bulaşan kişi sayısı son 24 saatte 56 bin 53 artarak 3 milyon 41 bin 950'ye ulaştı. Kovid-19 salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 133 bin 41'e yükseldi.

ABD'de koronavirüs (Kovid-19) salgınında ölenlerin sayısı son 24 saatte 431 artarak 133 bin 41'e yükseldi.

'Worldometer' internet sitesine göre, ülkede koronavirüs bulaşan kişi sayısı son 24 saatte 56 bin 53 artarak 3 milyon 41 bin 950'ye ulaştı.

Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise son 24 saatte 431 artarak 133 bin 41'e çıktı.

NEW YORK SALGININ MERKEZİ

Dünyada en fazla vaka görülen ülkeler sıralamasında ABD'yi 1 milyon 628 bin 283 vakayla Brezilya, 723 bin 195 vakayla Hindistan ve 694 bin 230 vakayla Rusya izledi.

New York, ABD'de 'salgından en fazla etkilenen eyalet' konumunda. New York'ta şimdiye kadar 422 bin 851 kişiye koronavirüs bulaştı, 32 bin 267 kişi hayatını kaybetti.

New York'u 277 binden fazla vakayla California ve 210 bini geçen vakayla Teksas takip etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN