Son dakika! Fenerbahçe, Akhisar'da kabus gördü! 1 gol, 2 kırmızı kart | MAÇ SONUCU

Son dakika! Fenerbahçe, Akhisar'da kabus gördü! 1 gol, 2 kırmızı kart | MAÇ SONUCU

Spor Toto Süper Lig'in 7.hafta açılış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu.

AKHİSAR 1 - 0 FENERBAHÇE

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılıklı ataklara sahne olan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise daha baskın olan ev sahibi, Onur Ayık ile 60. dakikada golü buldu: 1-0. Maçın geride kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Akhisar 3 puanı hanesine yazdırdı ve ligde 13 puana yükseldi. Fenerbahçe ise 11 puanda kaldı.

17-09/29/77de554606040bebdabd80be039e6b31-1506713573.jpg

F.BAHÇE MAÇI 9 KİŞİ TAMAMLADI

Fenerbahçe, Akhisar deplasmanında adeta kabusu yaşadı. Sarı lacivertlilerde önce, 66. dakikada Ozan Tufan'ın yerine oyuna dahil olan Alper Potuk 82. dakikada doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 4. dakika sonra ise 55 ve 86. dakikalarda sarı kart gören Martin Skrtel, oyundan atıldı.

17-09/29/77fd29aab3388fc28bc3fe28149491e4-1506713579.jpg

KOCAMAN'DAN HAKEME TEPKİ

Aykut Kocaman’ın Alper Potuk ve Skrtel'in kırmızı kart görmesinden sonra çok sinirlendi ve hakem Bülent Yıldırım’a tepkisini onu alkışlayarak gösterdi.

17-09/29/647fc20c3e321d961a394cdd3dd052d0-1506713586.jpg

KOCAMAN'DAN 2 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Ligde son 2 haftada Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, son oynanan Beşiktaş maçının ilk 11'inde zorunlu 2 değişiklik yaptı. Sarı-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Josef de Souza ile kırmızı kart cezalısı Luis Neto'nun yerine Martin Skrtel ve Mehmet Topal forma giydi. 

17-09/29/660e0d9c95eec64602b25353f09e6848-1506713592.jpg

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

90' Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Teleset Mob. Akhisarspor 1-0'lık skor ile Fenerbahçe'den 3 puanı alıyor ve hanesine yazdırıyor. Bu sonuçla Teleset Mob. Akhisarspor 13 puana yükselirken, Fenerbahçe 11 puanda kalıyor.
 
90' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehmet Ekici ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topa kimseye temas etmiyor.
 
90' Orta alandan atılan hava topunu Roberto Soldado indiriyor. Ceza sahası yayı önünde topla buluşan Aatif Chahechouhe kaleye şutunu çekiyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.
 
88' Mustafa Yumlu, hakeme yaptığı itirazlar sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
 
82' Alper Potuk, Miguel Lopes'e yaptığı faul sonrasında kırmızı kartla cezalandırılıyor.
 
75' Teleset Mob. Akhisarspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Daniel Larsson çıkıyor ve yerini Kadir Keleş'e bırakıyor.
 
67' Orta alanda rakibinden kaptığı topla ilerleyen Serginho Mineiro ceza sahası içine kadar topla ileriyor. Kaleciyle karşı karşıya kalan Serginho Mineiro kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Carlos Kameni'den geçmiyor. Seken topu takip eden savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor
 
17-09/29/5645f5fa839e8d6cd403a00f34bbb800-1506713609.jpg
 
65' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kimseye temas etmeden diğer kanattan dışarı çıkıyor.
 
60' GOL Teleset Mob. Akhisarspor, Onur Ayık'ın golüyle 1-0 öne geçiyor.
 
53' Abdoul Sissoko, Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
 
49' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Martin Skrtel, Mustafa Yumlu'ya faul yapıyor.
 
45' Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarı 0-0'lık beraberlikle sona eriyor.
 
44' Sağ kanattan gelişen atakta Miguel Lopes ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topu Mauricio Isla tehlikeli bölgeden uzaklaştırmaya çalışıyor ancak bu top kısa düşüyor. Kısa düşen topla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Daniel Larsson kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
 
34' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Serginho Mineiro ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu arka direkte savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
 
30' Mathieu Valbuena'nın kısa pasına hareketlenen Ozan Tufan sağ kanatta ofsaytta kalıyor.
 
26' Sağ kanatta topla ilerleyen Giuliano ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak araya giren kademe oyuncusu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
 
22' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topla ilerleyen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Caner Osmanpaşa kademede kafa ile uzaklaştırıyor.
 
17' Sağ kanattan Fenerbahçe'nin başlattığı atakta Abdoul Sissoko topu elle kontrol ediyor. Bu hareketi sonrasında hakemden uyarı alıyor.
 
13' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mathieu Valbuena ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunmada Miguel Lopes kafa ile karşılıyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
 
11' Vincent Janssen, Mustafa Yumlu'ya ceza sahası içinde topsuz alanda yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
 
8' Mauricio Isla'nın kısa pasıyla topla buluşan Mehmet Topal ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye sert bir vuruş yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.
 
4' Sağ kanatta topla ilerleyen Miguel Lopes ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu ön direkte Martin Skrtel kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
 
3' Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Vincent Janssen ceza sahası yayı önünden kısa pasını sol çaprazdan ceza sahası içine giren Giuliano'ya veriyor. Giuliano ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
 
1' Hakem Bülent Yıldırım maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça konuk ekip Fenerbahçe başlıyor.

İLK 11'LER:

Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Lopes, Caner, Mustafa, Ömer, Soner, Sissoko, Larsson, Olcan, Serginho, Paulo Henrique

Fenerbahçe: Kameni, Hasan Ali, Skrtel, Neustadter, Isla, Mehmet Topal, Ozan, Mehmet Ekici, Valbuena, Giuliano, Janssen

17-09/29/fe5c2a88ca776d76c5010b3bb7d75116-1506713624.jpg

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'de son 2 haftayı kayıpsız geçen Fenerbahçe, 7. haftadaki Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında son oynadıkları Beşiktaş derbisinin ilk 11'ine göre 2 değişiklikle sahada yer aldı.

Ligde son 2 haftada Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, son oynanan Beşiktaş maçının ilk 11'inde zorunlu 2 değişiklik yaptı. Sarı-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Josef de Souza ile kırmızı kart cezalısı Luis Neto'nun yerine Martin Skrtel ve Mehmet Topal forma giydi.

Mehmet Topal, bu sezon 4. kez ilk 11'de mücadele ederken, Martin Skrtel ise 2 hafta sonra tekrar ilk 11'de kendisine yer buldu.

Bu sezon iç sahada başarılı performansıyla dikkati çeken Teleset Mobilya Akhisarspor'un teknik direktörü Okan Buruk, 2-0 yenildikleri Atiker Konyaspor maçının ilk 11'ini değiştirmedi.

Teleset Mobilya Akhisarsporlu oyuncular, Türk Kızılayı'nın "Arakan'a sahip çık" yazılı pankartıyla sahaya çıktı.

21 Yaş Altı Ligi'nde Akhisar Belediye Stadı'ndaki karşılaşmada Fenerbahçe, Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-2 mağlup etti.

Fenerbahçeli taraftarlar, kendilerine ayrılan kale arkası tribünden takımlarına destek verirken, ev sahibi ekip taraftarlarının bulunduğu yerlerde boşluklar görüldü.

YILDIRIM OTELDE KALDI!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım karşılaşmayı cezası nedeniyle otelde izledi. Cezalı olan Asbaşkan Önder Fırat da Aziz Yıldırım ile birlikte karşılaşmayı otelde izlerken Ali Yıldırım, Ozan Balaban ise karşılaşmayı stadyumda izledi. Aykut Kocaman'ın kardeşi Erkut Kocaman da karşılaşmayı tribünde izleyenler arasındaydı.

FENERBAHÇE 'DE İMZALAR ATILDI

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Luis Neto, Vincent Janssen ve Eljif Elmas, düzenlenen törenle resmi sözleşmeyi imzaladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen imza törenine futbolcuların yanı sıra Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Ozan Balaban katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Vincent Janssen, Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu kaydederek, ”Benim için güzel bir fırsat oldu. Güzel bir kulüpte forma giyiyorum. Geldiğim andan itibaren hazır durumdayım. Gol atma fırsatı buldum ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz” dedi.

Fenerbahçe’ye gelmeden önce fikir aldığını ifade eden Janssen, ”Herkes olumlu konuştu. Kulüp içindeki insanlarla konuştuğum andan beri de yüzde yüz doğru bir karar verdiğimi anladım” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN