Son dakika | Google'da erişim sorunu: Gmail ve Youtube çöktü

Son dakika | Google'da erişim sorunu: Gmail ve Youtube çöktü

Son dakika haberi... Google'ın servislerinde çökme yaşandı. Gmail ve Youtube'a giriş 1 saat kadar erişim sağlanamadı.

Google servislerinde meydana gelen bir çökme internet kullanıcılarını etkiledi. Nedeni bilinmeyen erişim problemi sebebiyle Google servisleri olan YouTube ve Gmail'e 1 saat kadar girilemedi, arama motorunda ise sıkıntı yaşanmadı. Sıkıntıdan Google'a bağlı birçok servis etkilendi.

1607946940519-ep-miz-9-yxia-ixbvw.jpeg

Gmail hesabından çıkış yapılarak girildiği takdirde ise YouTube’a erişim sağlandığı görüldü.

Henüz sorunu resmi olarak kabul etmeyen Google, hizmetlerde herhangi bir durum yaşanmadığını belirtiyor. Ancak, pek çok kullanıcı Twitter üzerinden hizmetlerden yararlanamadığına dair paylaşımlarda bulunuyor.

YOUTUBE'DAN İLK AÇIKLAMA

Youtube'dan saat 15:09'da yapılan açıklamada, "Şu anda birçoğunuzun YouTube'a erişim konusunda sorun yaşadığının farkındayız. Ekibimiz bunun farkında ve araştırıyor. Daha fazla bilgi alır almaz sizi burada bilgilendireceğiz" ifadeleri kullanıldı.

DownDetecter’a göre, Avrupa, Avustralya, ABD'nin doğu kıyıları, Afrika, Güney Amerika ve Asya bölgelerinden kullanıcılar Google servisleri ile ilgili şikayette bulundu.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Yaklaşık bir saat süren sıkıntı giderildi. Şirketten sorunun ne olduğuyla ilgili açıklama yapılmazken siber saldırı iddiası sosyal medyada konuşuluyor.

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan Youtube'un aylık aktif kullanıcı sayısı 2 milyarı geçerken elektronik posta platformu Gmail'de de yaklaşık 1,7 milyar elektronik posta hesabı bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN