MSB açıkladı: Asker sevklerine erteleme

MSB açıkladı: Asker sevklerine erteleme

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Deniz Kuvvetleri ve Jandarmada asker sevkleri koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.

Milli Savunma Bakanlığı asker sevklerine ilişkin yapılan değişiklileri duyurdu. Buna göre, Deniz Kuvvetleri ve Jandarmada asker sevkleri ertelendi. Sevkler 26-28 Ocak'ta yapılacak

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle;

22-24 Aralık tarihlerinde sevk edilmesi planlananların sevk işlemleri de 26-28 Ocak 2021’e ertelenmiştir.

Erteleme sadece DZ.K.K.lığı ve http://J.GN.K.lığı emrine sevki planlanan ve ilk planlamada 22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklananları kapsamaktadır

Kasım ayından Aralık’a ertelenenlerin sevk tarihinde bir değişiklik yoktur. 22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklanan yükümlüler sevk tarihlerini E-Devlet’ten takip edebilecek, duyuru metnine https://asal.msb.gov.tr adresinden ulaşabilecektir.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN