Son dakika! İstanbul için 'sarı kod'lu uyarı: Dikkat, kuvvetli yağış geliyor

Son dakika! İstanbul için 'sarı kod'lu uyarı: Dikkat, kuvvetli yağış geliyor

Son dakika haberi... Meteoroloji, İstanbul'un Avrupa yakası için 'sarı kod'lu uyarıda bulundu. Buna göre Silivri, Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji, İstanbul'un Avrupa Yakası için 'sarı kod'lu uyarı geçti.

MGM'den yapılan uyarıya göre, 11.00-12.30 saatleri arasında İstanbul'un Avrupa Yakası'nın batısında (Silivri, Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy çevreleri) beklenen gök gürültülü sağanak geçişlerinin yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İSTANBUL'DA YAĞIŞ BAŞLADI

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Silivri, Büyükçekmece, Çatalca ve Arnavutköy ile İstanbul Boğazı çevreleri ve Anadolu Yakası'nda Kadıköy ile bazı ilçelerde aralıklı gök gürültülü sağanak yağış başladı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN