Son dakika! Yüz yüze eğitime geçen liseler belli oldu

Son dakika! Yüz yüze eğitime geçen liseler belli oldu

Son dakika haberi... MEB, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liselerinde yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacağını açıkladı.

MEB, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanmasına karar verdi.

Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda ikinci döneme uzaktan eğitim ile başlandı. Yüz yüze yapılacak derslerde merkezi sınavlara ilişkin beklenti ve ihtiyaçlar dikkate alınarak hafta en az 16 saat, en fazla 24 saat olacak şekilde eğitim kurumu müdürlüklerince planlama yapılacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN