Son dakika! Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Çok önemli iki haftanın ortasındayız

Son dakika! Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Çok önemli iki haftanın ortasındayız

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim sürecine ilişkin yeni açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız" dedi.

Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim sürecine ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, "Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız. Geçen hafta köy okullarımızı açtık, Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz. Bu sevinci tüm evlatlarımızla yaşamak hepimizin ortak çabası olmalı" ifadelerini kullandı.

 

 

8. ve 12. sınıflarda 1 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitime başlanması kararı alınmıştı. İlkokulda diğer sınıflar için seyreltilmiş eğitim süreci devam edecek.

ZİYA SELÇUK'TAN SINAV AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 21 Şubat pazar günü Twitter üzerinden  sınavlar ile ilgili açıklama yaptı. Selçuk yaptığı açıklamada "Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır." ifadelerini kullandı ve sınavların ertelenmeyeceğini bildirdi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇEN LİSELER BELLİ OLDU

Okullarda yüz yüze eğitim alan sınıfların sayısı artarken birçok öğrenci sınavların nasıl yapacağını merak ediyor ve öğrenciler sınavların ertelenmesini talep ediyor. Ziya Selçuk’un bu konuda Twitter üzerinden yaptığı açıklama soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Milli Eğitim Bakanı Selçuk tarafından yapılan açıklamaya göre sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecek ve ertelenmeyecek.

 

 

“TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM”

Ziya Selçuk Twitter üzerinden yaptığı açıklamada öğrencilerin %40’ının sınavlarını tamamladığını belirterek. Sınavların yüz yüze yapılabilmesi için tüm hazırlıkların tamam olduğunu duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN