Twitter kullanıcılarına büyük şok: Sorun çözülemedi

Twitter kullanıcılarına büyük şok: Sorun çözülemedi

Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı Twitter'a erişim sorunu yaşıyor. Türkiye saatiyle 03:00'ten bu yana birçok ülke Twitter'a ''erişim sorunu'' yaşıyor. Kullanıcıların çoğu hesaplarına giremezken, bazıları paylaşım konusunda, bazıları ise güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyor.

Birçok ülke tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcıları rahatsız eden bu sorun dünya çapında Türkiye saatiyle 03:00'ten beri yaşanmakta. Kullanıcıların çoğu akış sayfalarında "hata oluştu" uyarısı problemi ile karşılaşırken bazı kullanıcılar hesaplarına giriş yapamıyor ve ''kapasite aşımı'' nedeniyle paylaşım gerçekleştiremiyor.

SORUN HALA ÇÖZÜLEMEDİ

Kullanıcılar sorunun çözülüp çözülmediğini merak ediyor. En son Twitter'dan yaşanan soruna yönelik, "çözülmesi için çalışıyoruz" şeklinde açıklama geldi.  Fakat açıklama üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen bazı kullanıcılar hesaplarına girmekte, bazı kullanıcılar ise tweet paylaşımı yapmakta sorun yaşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN