14 milyon euro'luk yıldızı ihanetle suçladı! Okan Buruk'un bunu 1 dakika oynatması haramdır

14 milyon euro'luk yıldızı ihanetle suçladı! Okan Buruk'un bunu 1 dakika oynatması haramdır

(GS HABERLERİ) Kasımpaşa-Galatasaray karşılaşmasının ardından spor yazarları Sarı Kırmızılı futbolcuların silik performanslarına dikkat çekerken, ünlü futbol yorumcusu Batuhan Karadeniz'in Brezilyalı orta saha hakkında söylediği sözler Galatasaray cephesinde bomba etkisi yarattı.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda Mertens, İcardi (2) ve Vinicius'un golleriyle 4-3 yendi ve Sarı Kırmızılılar bu sonuçla liderliğini sürdürdü. 7 golün atıldığı karşılaşmanın ardından Okan Buruk'un değişikliklerde geç kaldığı yönünde görüş birliğine varılırken, bazı oyuncuların vasat performansı ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonrası yazar yorumları...

OKAN BURUK 70 DAKİKA OYUNA MÜDAHALE ETMEDİ

LEVENT TÜZEMEN/SABAH: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iki Manchester United maçında, bir de Kopenhag maçında müthiş oynamış, geriden gelip 1 galibiyet, 2 beraberlik almıştı. Galatasaray eğer şampiyon olacaksa en tepeye Kasımpaşa maçını yazmalı. Okan Buruk 70 dakika formsuz bir teknik adam gösterisi yaptı. Oyuna müdahale edemedi, kötü oynayan oyuncuları maalesef erkenden oyundan alamadı. İki Kerem de müthiş etkisizdi. Milli maç arasına lider girmek Galatasaray'a kesin yarayacak. Maç sonu Galatasaraylı oyuncuların taraftarlarıyla defalarca yaptığı sevinç gösterisi kazandıkları maçın önemini bildikleri gibi şampiyonluk için inanmışlıkların göstergesiydi.

DAVİNSON SANCHEZ SEZONU

UĞUR MELEKE/HÜRRİYET: "Fantastik hafta, üç geri dönüşe sahne olan Kasımpaşa-Galatasaray’la sürdü. Birkaç gün önce hepimiz 4-3’lük Bournemouth-Luton maçını konuşmuştuk. Dün de Süper Lig’in klasikleri arasına girecek bir maç oynandı Kasımpaşa’da. Bu sütunun sıkı takipçileri bilirler. Mayıs sonunda zafere Galatasaray ulaşırsa “Süper Lig Davinson sezonu”, Fenerbahçe ulaşırsa “Süper Lig Fred sezonu” tabirini kullanacağımdan bahsettim sık sık... Dün Davinson’suz Galatasaray’ın atak sürekliliği aksadı, takım boyu uzadı ve çok zorlandılar Kasımpaşa’da."

TAM ANLAMIYLA ALLAH'IN LÜTFU

AHMET ÇAKAR/SABAH: "Galatasaray kötü oynadığı, kötü goller yediği, son bölümde mağlup duruma düştüğü, bu esnada da penaltı kaçırdığı maçı kazanmasını bildi. İlk yarıya bakıyoruz, ilk 10 dakika dışında Galatasaray yok. Muslera hata üstüne hata yapıyor, Kasımpaşa golleri buluyordu. Dünkü galibiyeti asla iyi oyun, inanç ya da kaliteyle açıklayamayız. Tam anlamıyla Allah'ın bir lütfu. Atilla Karaoğlan için kritik kararlar vardı. İlk yarıda Kasımpaşalı oyuncunun eline çarpan topta G.Saray penaltı bekledi. Hakemin kararı doğru. Top Kasımpaşalı oyuncunun, takım arkadaşı topu savuştururken doğal konumdaki koluna geliyor. Ayrıca G.Saray lehine verdiği penaltı ve çıkan kırmızı kartta da mutlak haklı."

DA COSTA MÜKEMMEL ÖTESİ BİR GOLCÜ

OSMAN ŞENHER/MİLLİYET: "Kasımpaşa, Süper Lig’in en zor deplasmanı... Kalecisinden santrforuna kadar gerçekten performansları, top teknikleri, ikili mücadeleleri harika bir takım. Golcü Da Costa mükemmel ötesi bir futbolcu ve dün Galatasaray’ın orta sahası ile defansını epey hırpaladı. Kerem Demirbay ve Torreira’ya büyük övgüler söyledik. Kasımpaşa karşısında ise bilhassa Demirbay’ın bir tek pası yerini bulmadı. Kaptırdığı toplar da Muslera’nın koruduğu kalede tehlike yarattı. Galatasaray bu karşılaşmada gitti, geldi. Berabere de bitirebilirdi, mağlup da olabilirdi. Okan Hoca’nın özellikle orta sahada biraz daha temkinli olması gerekir. Bu ikinci bölgeye tedbir almazsa dünkü gibi tüm maçlarda sorun yaşayabilir."

KAAN NEDEN STOPERDE OYNATILMIYOR?

SERKAN KORKMAZ/FOTOMAÇ: "Kestirmeden söyleyeyim; Galatasaray'da pek çok futbolcu standartının altındaydı ama en kötü performans Okan Buruk'unkiydi. Çıkardığı ilk 11 yanlış, oyuncu değişiklikleri son derece geçti. Abdülkerim oynayamayacak durumdaysa neden kulübede? Madem Kaan Ayhan sağlam, sağ bek yerine neden stoperde oynatılmıyor? Berkan'a da yazık, ona "kötü oynadı" demem, suç onu stoperde oynatanda. "Maçın adamı" bir tane kendi kalesine, iki tane rakip kaleye gol atan, bir de penaltı kaçıran İcardi'dir elbet pek çok kişiye göre. Bense Ziyech'e bayıldım. Adam çok büyük bir futbolcu hatırlatmak istercesine hırslıydı. Belli ki; oynamayı çok özlemiş. Vinicius'un galibiyeti getiren golünde Kostas Mitroglou'nun Akhisar'a attığını hatırladı milyonlar"

TETE İHANETTİR

Kasımpaşa - Galatasaray maçının ardından SkySpor kanalında yorumlarda bulunan Ümit Karan ve Batuhan Karadeniz, Tete hakkında çok sert ifadeler kullandı. Brezilyalı futbolcuya şans verilmemesi gerektiğini söyleyen Karan, Okan Buruk'u uyarırken, Batuhan Karadeniz'in 'Bu adamdan artık bir şey beklememek lazım. Tete'nin giydiği her forma genç oyunculara ihanettir, haramdır. Tete'den artık bir şey çıkmaz, alma hocam oyuna, şans verme, Tete'den olmaz' tepkisi oldukça dikkat çekti. Piyasa değeri 14 milyon Euro olan Tete Galatasaray'dan 4 yılda 12 milyon Euro maaş alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN