2022-23: Süper Lig ne zaman bitecek, son maç ne zaman?

2022-23: Süper Lig ne zaman bitecek, son maç ne zaman?

2022-23 sezonu Süper Lig'in tüm heyecanıyla devam ederken, ligin bitiş tarihi belirlendi. İşte ayrıntılar...

Süper Lig'in bu sezonu oldukça heyecanlı geçiyor. Sezon başında yıldız oyuncularla güçlendirdiği kadrosundan yararlanmaya başlayan Galatasaray, liderlik koltuğuna oturdu ve bu pozisyonu korumak için rakiplerine fırsat vermiyor.

Ancak Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde lige taze bir başlangıç yaptı ve şampiyonluğu kolayca bırakmayı düşünmüyor. Performansıyla ezeli rakibini rahatsız etmeye devam ediyor.

Beşiktaş ise bu sezon Valerien Ismael ile başladı, ancak Şenol Güneş ile devam etti. Ne yazık ki, Siyah Beyazlılar Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemedi. Peki, 2022-23 sezonu Süper Lig ne zaman bitecek? 

SÜPER LİG NE ZAMAN BİTİYOR?

takım

Spor dünyasını da etkisi altına alan 6 Şubat 2023 depremi, Süper Lig'i de olumsuz etkiledi. Ligdeki tüm maçlar iki hafta boyunca ertelenmek zorunda kalındı.

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, sezon başında belirlenen takvim çerçevesinde hareket etmeye devam ediyor. Buna göre, 2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonu 28 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. Bu süre zarfında, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar arasındaki mücadele kıyasıya devam edecek. Şampiyonluğa giden yolda her an her şey olabilir ve futbolseverler bu heyecanı soluksuz bir şekilde takip etmeye devam edecekler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN