A Milli Takım Times gazetesinde: Turnuvanın en etkisiz takımı

A Milli Takım Times gazetesinde: Turnuvanın en etkisiz takımı

EURO 2020'nin son maçında İsviçre ile karşılaşan Türkiye hayal kırıklığına uğradı. İngiliz gazeteleri, Türkiye'nin İsviçre'ye 3-1 yenilerek Avrupa Şampiyonası'na veda etmesine sayfalarında yer verdi.

Avrupa Şampiyonası'nın (EURO) A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler'e karşı mücadele eden ay-yıldızlılar, büyük umutlarla başlanan turnuvaya erken veda etti. İngiliz gazetesi Times, Türkiye'nin EURO 2020 öncesi sürpriz yapabilecek bir takım olarak görüldüğünü ancak performansıyla şu ana kadar turnuvanın en etkisiz takımı olduğunu yazdı.

Gazetenin yazarlarından Molly Hudson, Türkiye-İsviçre maçıyla ilgili yazısında, Ay-Yıldızlılarla ilgili beklentilerin büyük ölçüde defanstan kaynaklandığını, Türkiye'nin 10 eleme maçının sekizinde gol yemediğini ve yediği gol sayısının da sadece 3 olduğunu hatırlatıyor.

Molly Hudson, "Ancak Türkler altıncı dakikada, turnuvada altıncı kez gol yedi. Bu dakika itibarıyla EURO 2020'de golleri de yoktu. Bu, Bakü'da Türkiye'yi, tezahüratlarıyla destekleyenler için içler acısı bir durumdu" diyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN